Weerstand tegen uitstelklussen laagst aan begin werkdag

Werknemers kunnen klussen waar ze tegenop zien het beste aan het begin van hun werkdag uitvoeren, in plaats van uitstellen tot de middag, zo blijkt uit onderzoek door Montas.

CRKBO

 

Montas is geregistreerd bij het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

 

Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten kwaliteit te leveren en te voldoen aan uw verwachtingen. Uw verwachtingen zijn terecht hoog. Ze zijn mogelijk gebaseerd op eerdere ervaringen met Montas Onderwijs of misschien op onze goede naam. Uw verwachtingen van ene trainingstraject worden heel concreet beschreven wanneer wij een overeenkomst aangegaan . In de offerte beschrijven wij wat u van ons mag verwachten; dat hebben we dus beloofd. En er is ons alles aan gelegen u die beloofde kwaliteit te leveren.

 

Ons kwaliteitssysteem is niet alleen op borging gericht, maar vooral ook op verbetering. Wij willen onze organisatie en de dienstverlening aan u voortdurend verbeteren. Met vakbekwame en professionele trainers, leveren wij u diensten en producten volgens de specificaties die we met u zijn overeengekomen. Zo stellen wij zeker dat wij kwaliteit leveren, want u moet erop kunnen vertrouwen dat u krijgt wat wij beloven.

 

Omdat Montas Onderwijs CRKBO geregistreerd is, zijn onze diensten vrijgesteld van btw.