Weerstand tegen uitstelklussen laagst aan begin werkdag

Werknemers kunnen klussen waar ze tegenop zien het beste aan het begin van hun werkdag uitvoeren, in plaats van uitstellen tot de middag, zo blijkt uit onderzoek door Montas.

Coaching op het werk

 

Wanneer je stress ervaart in je werk en het overzicht mist, verlies je vaak het plezier in je werk. Ook kunnen je prestaties eronder lijden. Naar eigen inzicht, of dat van een leidinggevende.Je resultaten voldoen niet aan de norm of het werk neemt zoveel tijd in beslag dat er nauwelijks ruimte is voor een privéleven. Langdurig ziekteverzuim en soms zelfs ontslag liggen op de loer.

 

In zo’n geval kan individuele werkbegeleiding een uitkomst bieden. Samen brengen we de probleemgebieden in kaart en stellen we een plan van aanpak op. Dat plan van aanpak bespreken we samen met je leidinggevende. In een aantal individuele sessies gaan we vervolgens werken aan het vergroten van je inzicht in je eigen gedrag en je zelfsturend vermogen. We behandelen onderwerpen zoals het creëren van overzicht, het stellen van prioriteiten, het vergroten van je concentratie, e-mailmanagement, het scheiden van werkstromen, communicatie en archivering.

 

Hierdoor kunnen we je werkdrukbeleving drastisch verlagen, je stress verminderen, heb je weer grip op je werk en worden je werkresultaten verbeterd.

Plan 500